Browsing Tag

Wolak-Waliking Zaman

Wolak-Waliking Zaman

Wolak-Waliking Zaman – Wolak waliking jaman – Sing penting dianggep ora penting – Sing ora penting dipenting-pentingno – Sing apik dielek-elek – Sing elek dianggep apik – Sing bener disalahke – Sing salah dibener-benerke – Sing jane…